Reviews

Bianca

Al een aantal jaren kom ik bij Ank. Een zeer deskundige en hartelijke vrouw. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je om samen goed te kijken naar wat jij nodig hebt. Ik kwam met vele klachten waaronder enorme uitputting/vermoeidheid en onverklaarbare pijn in mijn been. Ik liep met een stok en regelmatig ook met een rollator. Ik wist dat het geen quick fix zou worden omdat dit al jaren speelt, maar voelde al heel snel veel vertrouwen in Ank. We zijn echt samen op pad gegaan en doen dit nog. Ze neemt je heel serieus en gaat zeer zorgvuldig te werk. Dit vind ik erg fijn. Het is een zoektocht geweest maar ik ben van deze klachten afgekomen. Ik blijf nog komen omdat ondersteuning met homeopathie erg fijn is. Ik raad Ank zeer aan

Saskia

1,5 jaar geleden ben ik bij Ank terecht gekomen om o.a. i.v.m. mijn (erfelijke) eczeem. Het was een pittig proces maar door haar betrokkenheid, oprechtheid, puurheid en haar gave om goed te luisteren en mensen op hun gemak te stellen zijn we tot een onwijs mooi resultaat gekomen.
Na 17 jaar gebruik van zware hormoonzalf gebruik ik nu al 1,5 jaar niks meer. Ook de flinke hooikoorts die ik jaarlijks had is weg!

Ik geef de contactgegevens van Ank nog regelmatig door aan mensen uit mijn omgeving.

Nathalie 

Je voelt je direct op je gemak bij Ank, alsof je haar al jaren kent.

Onwijs blij met het resultaat dat is bereikt in korte tijd!

Ik schrijf niet snel een review maar ik zou iedereen Ank Homeopathie aanbevelen.

Amber

Al jaren ben ik klant bij Ank. Uiteraard korreltjes gekregen voor verschillende dingen. Voor directe klachten en voor langdurige dingen. Vooral met directe klachten zoals buikpijn door te veel fruitsuikers of een blauw zwarte teen omdat je weer ergens tegen aan bent gelopen merk je snel resultaat.

Ze is enorm betrokken en zoekt tot in de puntjes naar het best passende middel en steekt daar veel aandacht en tijd in.

Ik kan Ank als homeopaat aan iedereen aanraden! (en dat doe ik ook zeker wanneer ik daar de kans voor krijg)

Annemarie

Op het moment dat ik bij Ank terecht kwam was ik een beetje einde raad. Ik heb een laag gewicht en kampte met enorm veel buikpijn, vreemde ontlasting en voelde mij niet vrij. Van de dokter naar de diëtiste naar het ziekenhuis en weer terug niks hielp.

Ank luisterde naar mij en schreef een darm kuur voor die mij enorm heeft hersteld!! Ik vind het zo fijn dat Ank meedenkt, luistert, alles bepraatbaar is en tot een zo persoonlijk passend middel/advies komt.

Op dit moment heb ik geen darm en buik klachten meer. Ik heb meer energie, zit beter in mijn vel en voel mij hierdoor veel completer, kan veel beter mijn werk aan en heb zelfs de stap naar een nieuwe baan durven nemen!

Ik ben Ank dankbaar dat zij haar gave en talenten inzet om anderen te helpen, inzicht te brengen en het lichaam zijn zelfherstellend vermogen aan te spreken.

Ik vind het altijd zo bijzonder dat door zo’n klein korreltje zulke resultaten worden bereikt!

Mocht je twijfelen, of denken ja al deze review klinken zo mooi dat geldt vast niet voor mijn situatie…

Probeer het uit! Echt, met open armen erin wie weet wat voor mooie resultaten jij kan halen!

Stuur hier uw review in: